Recovery café

Vi tilbyder løbende recovery café-forløb for dig, som gerne vil arbejde med din selvudvikling. Café-forløbene foregår over otte gange, hvor der er et nyt emne hver gang. Emnerne og indholdet skifter alt efter de frivillige, men fælles for emnerne er, at de giver dig viden, øvelse og konkrete redskaber til din selvudvikling. Klik her og læs mere.  – det kan fx være at komme mere ud, det kan være konkrete redskaber til at gøre hverdagen nemmere, det kan være samarbejde med de mennesker omkring dig om det er fagfolk eller tætte relationer.

Vi er ca. 4 frivillige pr forløb, som driver caféerne. Vi har alle enten selv oplevet udfordringer og arbejdet med vores selvudvikling, eller har familie/tætte relationer, som har haft det svært. Fælles for os frivillige er, at vi kender til udfordringer og det at have det svært  og det er disse personlige erfaringer, som vi bruger til at skabe et fortroligt rum, hvor vi kan snakke om og arbejde med vores egen udvikling hen mod det, du drømmer om.

Sådan så vores sidste program ud: