PEERS i 2020

D. 16. december havde PEERS bestyrelsesmøde. På dagsordenen var der bl.a. at finde ud af, hvad der skal prioriteres i 2020 – for vi fortsætter selvfølgelig med fuld fart og højt humør som altid 🙂 Bestyrelsen kom frem til fem punkter, som skal prioriteringerne i 2020:

Vi fortsætter selvfølgelig med vores 1-1-støtte og udviklingen af ungeprojektet Backstage, men vi vil også fokusere på peer-bisidder-tilbud, hvor vi frivillige skal på kursus og kvalificeres endnu mere til at være med til møder og bisidde for de mennesker, som ønsker det.

I 2020 kommer PEERS også til at være medundervisere på et læringsforløb om “5 veje til et godt liv”, hvor vi i samarbejde med seje medarbejdere fra Center for Sociale Indsatser i Rudersdal Kommune skal undervise på Rønnebærvej 19 i Holte – vi i PEERS underviser hovedsagligt ud fra vores egne erfaringer med recovery og konkrete redskaber til, hvordan hverdagen kan blive bedre 🙂

Derudover vil vi i 2020 undersøge samarbejdsmulighederne med Psykiatrisk Center Nordsjælland, da vi ved, at brobygningen mellem psykiatrien og civilsamfundet kan være svær, og her vil vi gerne hjælpe med vores peer-tilgang og fleksible rammer – det kan være i form af recovery caféer på de psykiatriske afdelinger eller måske besøgsvenner for de indlagte. Det kan også være, vi laver et kramme-hold, som giver lidt menneskekontakt og kærlighed til dem, som har allermest brug for det på afdelingerne. Eller måske det er børne- og ungdomspsykiatrien, vi skal samarbejde med. Mulighederne er mange, og det er netop dette, vi vil bruge 2020 til at undersøge og udvikle på 🙂

Er der noget af dette, du har lyst til at være ind over? Så er du selvfølgelig meget velkommen – bare skriv eller ring til os, så tager vi en snak sammen 🙂