Skole på tværs

PEERS har den store fornøjelse at undervise i “Skole på tværs” i foråret 2022.

Men hvad er Skole på tværs? Det er et samarbejde på tværs af Gladsaxe, Lyngby-Taarbæk, Gentofte, Rudersdal Kommune samt Region Hovedstadens Psykiatri. Disse er gået sammen og har skabt Skole på tværs, som består af forskellige kurser og temamøder, som giver viden og redskaber om forskellige elementer inden for recovery og redskaber til hverdagen. Det er for dig, som selv oplever udfordringer, for dig som er pårørende, medarbejder eller frivillig.

Og nu kan vi så afsløre, at PEERS er blevet inviteret ind som undervisere. Vi laver et introduktionskursus om frivillig peer-støtte og recovery. Her arbejder vi med, hvad det vil sige at arbejde som frivillig peer-støtte, og hvad er det for en recovery- og menneskeforståelse, som præger vores arbejde. På kurset dykker vi ned i definitionerne, men arbejder også med konkrete værktøjer og perspektiver til arbejdet som frivillig peer-støtte. Så har du en interesse i frivillig peer-støtte eller arbejder du måske allerede som peer? Så meld dig endelig til – vi glæder os til at se dig 🙂

Du kan læse hele kursuskataloget fra Skole på tværs her