PEERS har fået nyt logo

På billedet herover ser du vores nye logo. Det har PEERS’ formand, Marina, lavet. PEERS har i fællesskab besluttet, at der var brug for at samle og styrke sammenhængen mellem vores to projekter “Bro til hverdagslivet” og “Backstage”. Projekterne havde hvert deres logo, men nu vil vi gerne vise, at vi står sammen, og at vi er et samlet team, som indeholder to projekter. Derfor har vi skabt dette logo – det har parallel til de tidligere logoer, og så skjuler det en del symbolik.

Marina forklarer: “Logoet symboliserer, at vi bryder ud af de traditionelle rammer, og vi skaber håb og får folk til at spire på ny – symboliseret i blomsten.” 

Logoet bruger vi i forskellige farver og kombinationer, så bliv ikke forvirret, hvis logoet en dag er i rødlige farver og dagen efter i grønne 🙂 Vi er i hvert fald meget begejstret for logoet, farverne og Marinas fantastiske arbejde 🙂